Laddar

Webmaster, André Roslund

Webmastern’s uppgift är att ha ansvaret för företagets information på Internet. Att tekniken fungerar och att informationen är aktuell. Samt ha en viss känsla för det estetiska, dvs stil och design samt färg och form. Vi är intresserade av länkbyte i första hand, men diskuterar SEO i allmänhet också.
André Roslund
Tele: 0729-148045
webb: http://www.andre-roslund.se

Länkar som gör din sajt/ butik bättre

https://gtmetrix.com/
www.adwords.se
https://yoast.com/

Länkbyte ger bra och billiga länkar

För att uppnå riktigt goda resultat med sin sökoptimering så behöver man: länkar, länkbyte (ej diskutabelt). Det är inte lätt att få länkar idag och i Sverige är vi generellt dåliga på att spontant länka till andra webbsidor. Därför måste man ta till alternativa metoder, så att man får relevanta, starka och bra länkar till sin webbsida. Att köpa länkar är väldigt dyrt, man kan få betala allt från ett par hundra kronor till flera tusen kronor per länk och om man jobbar i en konkurrenskraftig bransch så kan det krävas mängder med länkar.

Om man har ett eget nätverk av webbsidor så kan man byta med länkar med andra som också har ett antal webbsidor. På det sättet kan man få riktigt bra länkar till ingen kostnad alls. Givetvis kräver det lite arbete och tid men det är värt varenda minut som man lägger på arbetet. www.andre-roslund.se